Ook dit jaar doet GV Velocitas Gouda weer mee aan de Grote Clubactie!

Samen met alle leden gaan we proberen zoveel mogelijk loten te verkopen en daarmee geld op te halen. Doel is om met het geld nieuwe toestellen en materialen aan te schaffen. Hoog op ons verlanglijstje staan een nieuwe tumblingbaan, klein materiaal voor in de Middenmolenlaan, een kleuterrek voor de OuderKindGym enz. enz. Hoe meer loten er worden verkocht, hoe meer materialen we kunnen aanschaffen. Zonder extra inkomsten van de Grote Clubactie zijn deze aankopen niet mogelijk. Van elk verkocht lot van € 3 gaat € 2,40 direct naar de clubkas van Velocitas! Dit jaar worden leden die 10 of meer loten verkopen beloond met een bedankje.

Zaterdag 13 september mag worden gestart met de lotenverkoop. Zet je in om loten te verkopen aan ouders, opa’s en oma’s, juf of meester, buren, kennissen enz. Van elk verkocht lot van €3 gaat direct € 2,40 naar de clubkas van Velocitas.

Leden die 10 loten of meer verkopen zetten we extra in het zonnetje door middel van een bedankje:
– bij 10 verkochte loten of meer krijg je een Velocitas bidon
– bij 25 verkochte loten of meer een USB stick of Velocitas T-shirt
– bij 35 verkochte loten of meer een Velocitas sporttas.
De bedankjes worden na afloop van de Grote Clubactie uitgedeeld.

Komende week krijgen alle jeugdleden een verkoopboekje op de les waar alle informatie in staat. Zijn er nog vragen, neem dan contact op met de trainer of via info@velocitasgouda.nl

Steun onze vereniging en koop een aantal loten!

Meer informatie is te vinden in de VeloFLITS!

|