TURNERS VELOCITAS WORDEN KAMPIOEN OP HET KERSTTOERNOOI

 

Zaterdag 27 december j.l. deden de turners van Velocitas Gouda mee aan het kersttoernooi in Nijmegen. Het team van Ingo van Oldenborgh, Damian Plug en Daniël Qualm legt beslag op het goud, door bij elkaar 291,200 punten te halen. Roald v/d Meijden werd met zijn combinatieteam met DONAR Den Haag 3e.
In de 2e wedstrijd wisten de jongens in de keuze oefenstof wel 30 medailles bij elkaar te sprokkelen.

De eerste wedstrijd was een teamwedstrijd. Velocitas deed met 3 teams en 1 combinatieteam mee.
Het team van Joost v/d Linden, Jesse v/d Meer en Tristan Geluk werd 7e. Het team van Quinten Verdouw, Youri Valk, Rinse v/d Meer en Rik Smitskamp werd 5e. Roald werd met zijn combiteam 3e. En het goud en de beker was voor het team van Ingo, Damian en Daniël.

In de middag waren de oudere mannen aan de beurt, voor hen was het een toestelwedstrijd. Pieter Kuin pakte een zilveren medaille op brug en een bronzen bij voltige. Yoeri Vijn, Tian v/d Waal en Tim Blaauwkamp konden zeer tevreden naar huis met 6 medailles om hun nek. Michiel de Boer ontving er 5, net zoals David. Beide mannen werden verrast met 2 gouden, 2 zilveren en 1 bronzen plak. Niels Nieuwenhuizen en Jesse Gebraad turnden een goede wedstrijd, maar grepen net mis naast de podiumplekken.

kersttoernooi-keuze-2014

kersttoernooi-2014

winnaars-kersttoernooi-2014

|