Met ingang van het nieuwe schooljaar zullen de lessen op maandag en vrijdag vervangen worden door lessen op zaterdag. De lessen op maandag en vrijdag komen helaas te vervallen.

De nieuwe lessen voor de locatie J. den Haenstraat (GSG) zijn met ingang van zaterdag 26 augustus:

  • zaterdag 09:30 – 10:30u meisjes 6 – 8 jaar
  • zaterdag 10:30 – 11:30u meisjes 8 – 10 jaar
  • zaterdag 11:30 – 12:30u meisjes vanaf 10 jaar

Met ingang van het nieuwe schooljaar starten we een extra les op dinsdag in Westergouwe:

  • dinsdag 14:45 – 15:45u jongens en meisjes 3,5 – 6 jaar
  • dinsdag 15:45 – 16:45u meisjes 7 – 9 jaar
  • dinsdag 16:45 – 17:45u meisjes vanaf 9 jaar

De lessen in de Aakwerf starten dit jaar vanaf maandag 28 augustus. Dit vanwege werkzaamheden aan de nieuwe vloer in de gymzaal. Onze overige lessen starten in de week van 21 augustus.

Lesrooster / indeling groepen

Ons complete lesrooster met alle lessen en locaties vindt u hier.
Vragen met betrekking tot de groepsindeling voor bestaande leden kunt u stellen aan de trainer van de groep. Dit kan voor/na de les. Let op, een aantal groepen heeft andere leiding komend jaar. Zie ons lesrooster.

Aanmelden proefles?

Wilt u uw kind of uzelf aanmelden voor een van onze lessen gym, turnen, acro, springen of turnmix? Vanaf nu kan dit digitaal via het formulier “aanmelden proefles“. U krijgt bericht terug wanneer uw kind/u een proefles mee kan doen. Voor de lessen ouder&kind gym en onze wedstrijdgroepen turnen kunt u met ons per e-mail contact opnemen voor een proefles.

Om de lessen veilig te houden werken we met een maximum aantal kinderen. Is de les vol, kunt u op de wachtlijst worden geplaatst. Aan het begin van het schooljaar wisselen veel kinderen van les en kan het zijn dat er weer snel plek is op de gewenste les. Ook tijdens het schooljaar komen er plekjes vrij. We kunnen geen schatting maken wanneer dat zal zijn.

|