Op 26 september 2021 bestaat Velocitas 90 jaar! Dat willen we het hele seizoen door vieren. We beginnen op zaterdag 25 september met het ‘Groot Velocitas Verjaardagsfeest’. Dat zal plaatsvinden bij de Aakwerf gymzaal. Het is voor leden en familieleden van leden. Dus noteer de datum en neem je broers, zussen en je ouders mee voor een feest met veel leuke spellen, misschien een stormbaan, een hapje en een drankje en nog veel meer leuks!

Door het jaar heen willen we verschillende kleinere activiteiten organiseren, zoals een disco, filmavondjes, bingo en lasergamen of een avond apenkooien voor de ouders. We zijn nog volop bezig met plannen maken.

Tegen de zomervakantie van 2022 willen we een grote Velociade houden. Onder de leden die al lang lid zijn (of ouders van leden) is het vast nog bekend! Een Velociade is een grote voorstelling waarin alle leden een geweldige show geven voor publiek.
We hebben ook een plan voor een weekend-kamp met alle leden. Hierover houden we jullie op de hoogte.

Help je mee?
Als je nu denkt; ‘daar wil ik wel aan meehelpen’. Meld je dan aan als algemene vrijwilliger of juist voor een specifiek iets, zoals bardiensten, loten verkoop op het Verjaardagsfeest, EHBO-er of voor opbouwer/afbreker van de sport en spelspullen. Stuur een mail naar: secretariaat[@]velocitasgouda.nl (haal de haken [ ] weg) of klik hier.

6ce844f2-f921-45d9-aaf7-263dea56f90b90-jaar

|