Sinds twee weken loopt in een aantal groepen de actie (s)teun!

Vele kinderen trainen elke week weer om een beetje beter te worden. Ook onze wedstrijdgroepen turnen hard om op wedstrijden goede resultaten neer te zetten. Voor al deze groepen willen we eigenlijk wel wat nieuwe materialen aanschaffen. Voor de wedstrijdgroepen geldt dat we nieuwe materialen (plankoline, voltigebokje) nodig hebben om volgend jaar aan wedstrijden mee te kunnen doen.
Omdat turnmaterialen erg prijzig zijn, houden we de actie (s)teun, om met varkentjes wassen een deel van het geld zelf te verdienen.

De B-selectie turnen Dames en de selectie Turnen Heren gaan op pad en vragen om uw steun. Ook tijdens clubkampioenschappen en op de recreatielessen worden varkentjes gewassen. Door een varkentje te “wassen” steunt u onze club. Achter elk varkentje zit een bedrag van €0,50 tot € 3,-. In ruil voor uw bijdrage ontvangt u een vel met 8 waardecoupons met kortingen voor pretparken, winkels en films. Een vol boekje levert ons € 50,- op!
Wij hopen dat u ons steunt en wij volgend jaar fris en vrolijk op nieuwe toestellen kunnen turnen!

Heeft u de varkentjes gemist en wilt u ons ook steunen? Neem dan contact op met Alouette, Natascha of Floortje. Hun contactgegevens vindt u hier.

|