Zaterdag 14-1-2017 was de eerste regiowedstrijd te Alblasserdam. De jongens uit de Talenten en 4e divisie konden zich plaatsen voor de finale, door bij de beste 6 turners van hun niveau te eindigen.
3 turners van de Goudse vereniging wisten hierin te slagen, voor 2 turners wordt het volgende week bepaald. Zij mogen hun finale turnen op 20 mei a.s. in Amsterdam.

Heren 2 mannen: Orlando v/d Haven, Bart Vollebregt, Tristan Geluk, Bram Oostra, Noah Brunink, Siem Vossen, Jesse Bruijniks en Timo Rademaker die uitkomen in de categorie pupil niveau 10 – 4e divisie begonnen eind van de ochtend hun wedstrijd.
In dit sterke deelnemersveld met 25 turners wist Orlando, die voor het eerst zo’n belangrijke wedstrijd turnde beslag te leggen op het zilver. Samen met zijn turnmaatje Bart mag hij zich opmaken voor de finale. Bart werd 5e.
Voor Tristan extra zuur, hij eindigde als 7e en mocht dus niet mee. Bram (9e), Noah (15e), Siem (17e), Jesse (21e) en Timo (22e) kwamen helaas te kort voor de finale.
De kleinere mannen van de Heren 2: Eijwan Sinke, Kevin Vink, Tim van Bree, Kasper van Osnabrugge, Mark v/d Hulst, Quinten v/d Hoeven, Timo v/d Spek en Sam Meijerink mochten de strijd aan in de categorie Instap niveau 12 – 4e divisie. Ook zij konden zich plaatsen voor de finale. Voor bijna al deze turners was het hun eerste echte wedstrijd. Vol spanning lieten ze zien wat ze konden. Eijwan verraste iedereen door knap 3e te worden. Voor de andere mannen was het net niet haalbaar om bij de beste 6 te eindigen. Kevin werd 8e, Tim 9e, Kasper 10e, Mark 11e, Quinten 14e, Timo 15e en Sam 17e.
In deze ronde turnden ook Mannen Heren 1: Jens van Eijk en Ray Ngadimin. Zij turnen in de talentendivisie op niveau 10. Beide mannen turnden een goede wedstrijd en dit werd meer dan terecht beloond. Jens eiste het goud op met meer dan 100 punten en Ray werd 3e. Als zij volgende week weer zo turnen, mogen ook zij zich opmaken voor de finale.
De andere turners van Velocitas zullen 21 januari in Waddinxveen of 28 januari in Alphen a/d Rijn hun regiowedstrijd turnen.

VELOCITAS jens-ray eijwan
Jens en Ray                                            Eijwan wordt 3e.
inst 12 alblasserdam polo

vlnr: Quinten, Timo S, Kevin, Sam, Kasper, Tim, Mark en Eijwan

inst 12 alblasserdam

Instap niveau 12 – 4e divisie

pup 10 alblasserdam
vlnr: Trainer David, Tristan, Bart, Bram, Noah, Timo R, Siem, Orlando, Jesse B, Trainer Pieter

uitslag pup 10
Orlando 2e en Bart 5e bij Pupil niveau 10

 

|