Wil je meer uren turnen? Ben je sterk? Heb je lef?

2019 testdag

Velocitas is op zoek naar nieuw turn talent!

IMG-20160220-WA0014

Voor wie?
De afdeling Turnen Dames is met name op zoek naar nieuw turntalent voor de jong talent groep (geboren in 2011 of later). Hiervoor organiseren we een testdag. Het maakt niet uit of je al op turnen zit of niet.

De jong talent groep is een opstap naar de wedstrijdgroepen acro en turnen. De meisjes turnen naast de gewone recreatieles 1x per week extra bij de Jong Talent (komend seizoen op zaterdagochtend). Vanuit de Jong Talent stromen meisjes na 1 of 2 jaar door naar de wedstrijdgroep Acrogym of selectie Turnen.

Ben je ouder en heb je interesse in de Damesselectie Turnen (geboortejaar 2011 of eerder), neem dan met ons contact op. Wil je meedoen met de (wedstrijdgroep) acro, dan kun je ook meedoen met de open trainingen (zie hier voor meer info).

Wanneer?
De testdag is op zaterdag 13 juli van 9:00u tot ongeveer 11:00 uur in de sportzaal de Aakwerf.

Tijdens de testles wordt er onder andere gekeken naar kracht, concentratie en lenigheid. Belangrijk is ook dat het meisje het leuk vindt om meer te gaan trainen! Na afloop van de test wordt in overleg bepaald of uw dochter na de zomer kan instromen. Per e-mail sturen we de uitslag toe.

Meer info en opgeven
Wil je meedoen aan de testdag? Geef je op via jongtalent@velocitasgouda.nl, onder vermelding van naam, geboortedatum en telefoonnummer. Ook met vragen kan je naar ons mailen. Wij, David, Floortje, Julia en Natascha, zorgen ervoor dat we de 13e voor je klaarstaan!

Voor de testdag is het handig om een turnpakje (+broekje) te dragen. We turnen op blote voeten.
Lange haren graag goed vastmaken in een staart of vlecht en laat sieraden thuis. De meisjes mogen een beker/bidon met water meenemen zodat ze tijdens de training wat kunnen drinken. Het is niet de bedoeling dat ouders/verzorgers de hele test in de zaal blijven kijken. Naast de zaal is ons clubhonk voor een kop koffie/thee.

|