Hier komt alle informatie over de turn en fundag op 11 juni 2022 in Zoetermeer te staan.

De turn & fundag is een recreatieve wedstrijd voor jongens en meisjes (geboren tussen 2015 en 2009). Naast een wedstrijd op balk/lange mat / minitramp (meisjes) of ringen / lange mat / minitramp (jongens) is er ook een fun gedeelte waar je lekker zelf je gang kunt gaan. De ene keer zijn dit spelletjes, de andere keer iets met dans, airtracks of trampolines. Wil je meedoen? Vergeet je dan niet aan te melden.

Aanmelden
In onderstaande brief staat alle informatie. Je kunt je bij je eigen trainer aanmelden t/m zaterdag 30 april (stuur een e-mail! Hier staan de contactgegevens van onze trainers).
2022 Aanmeldbriefje turn en fun

Velocitas betaalt de deelnamekosten. Als je je opgeeft gaan we er ook vanuit dat je meedoet! Tijdens alle recreatieve lessen zal worden geoefend voor deze wedstrijd.

Turnkleding
Net als bij andere sporten hebben ook wij clubkleding die we dragen bij wedstrijden. We verwachten dat iedereen dus een Velocitas turnpakje draagt in Zoetermeer (het recreatiepakje met lange mouwen of het jongtalent/turnplus/spring pakje zonder mouwen). Heb je nog geen Velocitas turnpakje? Wij hebben nog een groot aantal nieuwe op voorraad, in de maten 128 t/m 158! Deze kun je op woensdag 8 juni tussen 13:00-17:30u passen en met pin betalen in ons clubhonk, Aakwerf 42 in Gouda (ingang naast kantine). Meer info over de prijzen zie hier. Let op, vanwege vakantie van de naaister kunt u momenteel geen pakjes bestellen!

Indeling wedstrijd
De indeling van de wedstrijd is bekend.

Ochtendprogramma
Het lastig om een exacte tijdsplanning te maken. De organisatie streeft er naar om ons zoveel mogelijk aan de planning te houden, maar het kan zijn dat we in- of uitlopen, houdt hier rekening mee.
8:30u Aanwezig in de sporthal
8:45u Opmars, opening en warming-up
9:00u Start ochtend wedstrijd (geboortejaren 2015-2014-2013) en daarna recreatieprogramma
11:30u Prijsuitreiking
12:00u Einde ochtendprogramma

Middagprogramma
Het lastig om een exacte tijdsplanning te maken. De organisatie streeft er naar om ons zoveel mogelijk aan de planning te houden, maar het kan zijn dat we in- of uitlopen, houdt hier rekening mee.
12:30u Aanwezig in de sporthal
12:45u Opmars, opening en warming-up
13:00u Start middagwedstrijd (geboortejaren 2012 en eerder) en daarna recreatieprogramma
16:00u Prijsuitreiking
16:30u Einde middagprogramma

Locatie wedstrijd
Sporthal De Oosterpoort
Zanzibarplein 20, 2721 GE Zoetermeer

Publiek is van harte welkom om te komen kijken!

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de trainer van de eigen groep: contact

Iedereen heel veel succes en plezier met het oefenen voor de wedstrijd!

|