Inschrijven voor onze zomerlessen is weer mogelijk. We ondervonden te veel technische problemen bij de betalingen. Daarom is online betalen niet meer mogelijk. U betaalt voortaan contant bij de ingang. Inschrijven per kind blijft noodzakelijk, vanwege de richtlijnen en de verzekering!

Wil je meedoen met onze zomerlessen; volg dan de volgende stappen:

  1. Geef elk kind apart op via Champ (gebruik de lessen met gratis deelname). Alleen zo ben je van een plekje verzekerd. Gebruik hierbij de naam van je kind.
  2. Zorg dat je een kwartier voor tijd bij de Aakwerf bent (of vanaf 9:45u op vr 21 aug bij de Speeltuin). Wij kijken via een deelnemerslijst wie een plekje heeft gereserveerd.
  3. Betaal contant bij Aakwerf/speeltuin. €3 voor leden, € 4 voor niet-leden; per keer.
  4. Neem gepast geld mee, zodat we niet hoeven wisselen.

Tip 1:
Heb je gereserveerd, dan stuurt Champ je terug naar de homepage. Snel naar de pagina van Velocitas? Gebruik de directe link op de website, de QR code van de poster of klik hier!

Tip 2:
Geef het geld, indien mogelijk, aan je kind mee en laat het hem/haar aan ons overhandigen. Dan voorkomen we lange rijen met alle ouders op 1,5m afstand.

Tip 3:
Bij inschrijving ontvangt u een QR code. Deze QR code meenemen is niet nodig, we werken met deelnemerslijsten. Dit omdat kinderen vaak geen telefoon hebben.

Tip 4:
Ouder(s) die al online hebben gereserveerd en betaald, hoeven uiteraard niet opnieuw te betalen bij de deur. De komende dagen nemen we met u contact op om te laten weten voor welke lessen u heeft ingeschreven en betaald.

Tip 5:
Het is mogelijk in 1x voor meerdere lessen te betalen (wel graag gepast). Stuur ruim op tijd een e-mail, zodat we dit ook in de deelnemerslijst goed kunnen verwerken.

De komende dagen hopen we ook de laatste lessen toe te voegen aan de agenda. Zodat jullie je ook voor die lessen kunnen inschrijven!

Vragen?
Neem contact met ons op (of vul hier het contactformulier in).

 

poster website