testdag

Sta jij graag op de kop? Wil jij meer uren turnen? Ben je fanatiek, wil je meer leren en (later) aan wedstrijden meedoen? Op zaterdag 1 oktober van 11-13u organiseren we weer een talentendag voor onze jong talent. Deze jong talent-groep is een opstapgroep naar onze wedstrijdgroepen acro en turnen en traint elke zaterdagochtend. Wil je meedoen met de talentendag? Vergeet je dan niet op te geven!

De jong talent turngroep is op zoek naar meisjes die geboren zijn in 2014/2015/2016.
Meer info over deze meisjesgroep.

Je hoeft geen turn of acro ervaring te hebben om mee te kunnen doen. Ook niet-leden zijn welkom. We kijken naar kracht, lenigheid, coördinatie, lichaamsspanning, snelheid en basisonderdelen van acro/turnen. Daarnaast kijken we naar de manier waarop aanwijzingen worden vertaald naar het lichaam. Ben je jonger of ouder dan de gevraagde leeftijd? Neem dan contact met ons op.

Voor meiden vanaf 9 jaar hebben we ook onze wedstrijdgroep turnplus, zij trainen 2x per week en doen mee aan wedstrijden. Heb je interesse in deze groep, neem dan contact op met turnplus[@]velocitasgouda.nl. *
Vanuit de jong talent en/of turnplus kun je ook doorstromen naar de turnselectie of acro wedstrijdgroep, zij trainen 2-3x per week. Heb je interesse in de wedstrijdgroep acro, neem dan contact op met Marleen: 06 – 1017 4663.

Meer weten? Meedoen?
Wil je meedoen? Geef je dan op met: naam van het kind, leeftijd en of uw dochter al met een les meedoet (gym/turnen/acro).

Turnen Dames: Floortje; jongtalent[@]velocitasgouda.nl*
*(haal de [ ] weg als je wilt mailen)

Voor algemene vragen of proeflessen bij andere lessen: vul het contactformulier in.

acro 2022-1 turnen01 a2f68b3a-bb2d-424f-a9fe-f576600f5138

|