Afgelopen zaterdag 20 februari hebben de meiden van de Jong Talent mee gedaan aan hun eerste wedstrijd in Haastrecht. Om half 10 begon de wedstrijd. De meisjes waren verdeeld over drie groepen. Ook deden er meiden van Haastrecht tegelijkertijd een wedstrijd. De wedstrijd is goed verlopen met een goed gevulde tribune en er zijn een hele boel mooie dingen laten zien.

IMG-20160220-WA0010 IMG-20160220-WA0006

Op de vloer was het hier en daar lastig om de oefening te onthouden, maar gelukkig kon Rosanne dit influisteren. Lisa en Loïs lieten hele mooie vloeroefeningen zien en werden hiervoor zelfs beloond met een 13.4 en 13.3. Op sprong was er op een verhoogd vlak van 90cm een keuze tussen een handstand platval of een koprol. Zo kwamen er van Noëlle en Carmen hele mooie handstand platvallen voorbij en van Livia en Lorelei hele mooie koprollen. Op de brug was het tellen van de zwaaien af en toe nog lastig. Toch hebben Lucia en Veerle hier hele mooie zwaaien laten zien. Op de balk zijn er hoge streksprongen laten zien door onder andere Wiesje en Marte. Terwijl Marte nog was gevallen met het inturnen heeft ze op de wedstrijd toch iets heel moois laten zien. Verder hebben Sietske en Demi een constante wedstrijd laten zien.
Voor de medailles was de groep in twee gedeeld: twee keer bij de wedstrijdgroep trainende meisjes en één keer trainende. Bij de twee keer trainende was het podium gevuld met Lisa(3), Pearl(2) en Noëlle(1). Bij de één keer trainende was het podium gevuld met Demi(3), Loïs(2) en Sietske(1).
Al met al een geslaagde wedstrijd. Nieuwe ervaringen opgedaan en het belangrijkste: er is gelachen!

IMG-20160220-WA0014 IMG-20160220-WA0003

|