Op zaterdag 21 januari werden de eerste acro wedstrijden van het seizoen gehouden. Deze eerste plaatsingswedstrijd was een groot succes voor Velocitas Gouda met veel podiumplaatsen!

De meiden en de trainers waren erg zenuwachtig, het is toch altijd even afwachten hoe alles gaat. In de ochtend was het gedeelte met de categorie E instap. Een prachtige score voor Lena en Olivia. Ook de duo’s Laura en Merel, Evelien en Larina, en Nouria en Elena hebben een strakke oefening neergezet en een podiumplaats gehaald. Eveneens had het trio Kim, Lieke en Elisah succes!

202301 acro

202302 acro

Na een pauze was de middagronde aan de beurt. Twee duo’s en 3 trio’s deden vanuit Velocitas mee. Sommigen waren zo nerveus dat ze met de rug naar de anderen teams hebben gezeten zodat ze dat niet kon zien.
Maar met prima resultaten: Nienke en Kyra hebben het podium gehaald, Ilse en Alika draaiden een topscore met hun balans oefening, helaas ging er iets mis in de dynamische oefening. Hierdoor kwamen ze helaas net buiten het podium terecht. Eva, Coco en Angelique; Rianne, Cheyenne en Lena, hebben het podium wel gehaald met mooie oefeningen.
Eska, Fenna en Mirthe hebben een eerste plek gehaald, heel knap omdat Mirthe pas 2 maanden op acro zit.

Velocitas heeft complimenten gehad van de jury dat de teams er al zo goed stonden.

Er zijn nog plaatsingswedstrijden in februari, en in Gouda zelfs op twee dagen: Op 25 en 26 maart worden acrowedstrijden georganiseerd in de Mammoet in Gouda. Naast de CDE teams doen daar ook de A en B teams mee. Kom allen kijken!

202303 acro

202304 acro

|