header-logo3

De Grote Clubactie organiseert elk jaar een landelijke loterij met fantastische prijzen. Ook dit jaar doet Velocitas weer mee aan deze actie voor verenigingen. Per lot van 3 euro gaat maar liefst 80% = € 2,40 direct naar de vereniging! Met de loten kunt u mooie prijzen winnen. Steun onze leden en koop een lot!

De kinderen hoeven niet met geld langs de deuren, de verkoop gaat per automatische incasso.
Voor de vereniging levert dit elk jaar een mooi bedrag op voor de clubkas. Met dit geld kunnen we activiteiten en nieuwe materialen aanschaffen. Veel materialen die in de gymzalen staan zijn eigendom van Velocitas, maar kosten veel geld in de aanschaf.

Vanaf 14 september 2013 kunnen de loten worden verkocht aan familie, vrienden en kennissen. Hiervoor vullen zij hun gegevens in het boekje in. Let ook op de handtekening! Verkopen kan t/m de herfstvakantie. Lever het boekje na de verkoop weer in op de les. Op het bankafschrift ontvangen de mensen vervolgens hun lotnummer.
We hopen dat er veel loten worden verkocht voor Velocitas. Voor degene die dit jaar de meeste loten verkoopt heeft Velocitas weer een leuke verrassing in petto!

De trekking van de Grote Clubactie is op 28 november 2013.
Kijk voor meer informatie op de website van de Grote Clubactie.

|