In april zijn we een nieuwe ouder & kind gymles gestart in Gouda! Hiermee breidt Velocitas haar lesaanbod uit en we zijn blij om in de wijk Noord en dichtbij Kort Haarlem deze les te kunnen geven.

Samenwerking
Samen met de Wilhelminaschool start Velocitas een nieuwe Ouder & Kind Gymles! Bij Ouder & Kind kan uw kind spelenderwijs de mogelijkheden en grenzen van zijn lichaam leren kennen. We maken daarbij gebruik van de oefeningen uit het nijntje Beweegdiploma. Elke les besteden we aandacht aan de 10 basisvormen van bewegen: springen, rollen & draaien, kruipen, schommelen & zwaaien, klauteren, bewegen op muziek, rennen & gaan, balvaardigheid, balanceren en samen spelen. De lessen worden door een nijntje trainer van Velocitas gegeven in het speellokaal van de Wilhelminaschool.

reclame wilhelminaschool

Waarom het nijntje Beweegdiploma?
In de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar vindt de grootste motorische ontwikkeling plaats. Een goed motorisch fundament is van sterke invloed op de fysieke en mentale gesteldheid. Het is dan ook belangrijk om hierop in te spelen en basisvaardigheden goed aan te leren. Of je nu later gaat voetballen, dansen, zwemmen of op atletiek. Overal heb je bijvoorbeeld balans, durf en sprongkracht nodig. Maar wist je dat kruipen en rollen ook zeer belangrijk zijn voor het leren schrijven op school en het deelnemen aan het verkeer? Daarnaast is bewegen gezond en het helpt om overgewicht tegen te gaan. Zodra uw kind kan lopen zijn speelse manieren van bewegen noodzakelijk. Iedere week zetten we weer nieuwe, uitdagende speelsituaties neer. Het Beweegdiploma helpt kinderen bij hun motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling! Geïnteresseerd? Geef je vrijblijvend op voor een proefles en kom langs!

Meer informatie
De kosten bedragen € 5,15 per keer per kind (strippenkaart mogelijk). Je betaalt alleen wanneer je komt. Geen verdere verplichtingen of lidmaatschap nodig. Betalen kan per pin bij de lesgever.

    Wil jij met je kind meedoen? Stuur ons dan een berichtje.
    Wil je meer weten over het nijntje Beweegdiploma bij Velocitas? Lees verder.
    Algemene, landelijke, website nijntje Beweegdiploma.
    Informatie over de Wilhelminaschool
    Of stel je vraag via contact

nijntje info

|