Kom jij meedoen? Je bent van harte welkom!
Maandag 30 augustus zijn we met al onze lessen weer gestart. Wil één van onze lessen uitproberen? Je bent van harte welkom voor twee proeflessen (zie hier ons rooster)! Geef je wel even op (hier), zodat we weten van je komst. Je krijgt een e-mail van ons terug wanneer je met de les mee kunt doen.

Mochten er vanwege het corona virus beperkingen zijn met betrekking tot het geven van (een deel van) de lessen, dan plaatsen we die informatie op deze pagina.
– Op dit moment is het mogelijk om al onze lessen per 30 augustus weer te starten in de verschillende gymzalen. Ook de gymzalen Middenmolenlaan en J. den Haenstraat zijn weer beschikbaar.
– Ouders zijn weer welkom in de gymzaal en kleedkamer. Vraag altijd even aan de trainer ter plaatse of u kunt blijven kijken als u dat wenst. Houd ten allen tijde 1,5 m afstand van andere personen. Blijf daarom niet allemaal wachten in de kleedkamer, maar loop door naar de gymzaal of blijf buiten wachten.
– Mondkapjes zijn niet meer verplicht; desgewenst kunt u deze natuurlijk wel dragen.

Meer weten
– Ons lesrooster vind je hier
– We hebben lessen voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Van ouder-kind gym tot acrogym, van nijntje kleuterles tot springgroep en van recreatie turnen tot selectie turnen Heren/Dames en volwassenen. Je bent van harte welkom om een les uit te komen proberen!
– De contributie voor 2021-2022 staat hier op de website.
– Vragen? Opgeven voor een proefles? Dat kan hier.

Stagemogelijkheden
Ook is het mogelijk om bij ons stage te lopen, bijvoorbeeld een maatschappelijke stage voor middelbare scholieren of een stageplek voor studenten op het MBO/HBO. Ook is het mogelijk om bij ons een opleiding tot assistent of trainer te volgen. We geven op alle dagen van de week lessen, waardoor er altijd wel een passende plek voor jou te vinden is. Neem gerust met ons contact op om je wensen te bespreken (hier)!

turnenacrotoren

|