Ook in de zomervakantie geven we turn-, acro- en springlessen. En nog veel meer….!
Elke zaterdagochtend organiseren we gym/spel/turn/acrolessen voor verschillende leeftijden. Elke week met een ander thema! Daarnaast organiseren op vrijdagochtend 21 augustus ook nog een Nijntje pleintje. Zo kun je zelf kiezen wat je leuk lijkt. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te doen!

Verplicht online inschrijven
Voor alle lessen kun je je NU inschrijven. Betalen kan helaas niet (meer) online, er waren teveel technische problemen. Bij (echt) te weinig deelname worden de lessen samengevoegd, hiervan krijg je dan op de vrijdag ervoor, vóór 20u, een bericht (let op je spambox).
Ook de bevestiging van de inschrijving kan in je spambox terecht komen. Inschrijven doe je hier via Champ. Hulp en tips bij het inschrijven staan hier.

Leden krijgen korting!
Velocitas leden krijgen korting bij deelname op zaterdag, zij krijgen € 1 korting.

Wil je in 1x voor meerdere lessen (gepast) tegelijk betalen? Neem dan ruim van te voren met ons contact op.

Locatie
Alle lessen op zaterdag zijn op het grasveld/schoolplein naast sportzaal de Aakwerf (Aakwerf 42 in Gouda). Het Nijntje pleintje op vrijdag 21 augustus is bij speeltuin de Sluis (Ankerpad 2a in Gouda). Bij slecht weer worden de lessen verplaatst naar binnen in de sportzaal Aakwerf. Zijn er onvoorziene omstandigheden waardoor de les niet doorgaat, dan krijg je een e-mail (let op je spambox) de avond voorafgaande aan de activiteit (uiterlijk rond 20u). Ook wordt de info op de website en Facebook van Velocitas geplaatst. Wordt een les door Velocitas geannuleerd, dan krijg je je geld terug.

Richtlijnen en meer info
We houden ons aan de RIVM richtlijnen. Deelname is op eigen risico. De richtlijnen waar we ons aan houden kunt u hier teruglezen.

Voor extra leuke materialen en mogelijkheden tijdens onze buitenlessen hebben we subsidie ontvangen van GoudApot!

Nog vragen? Mail naar info@velocitasgouda.nl.

poster websitegoudapot2

|