Deze week hebben we een leuke extra activiteit voor alle peuters en kleuters: Spelen in Speeltuin de Sluis!
De speeltuin gaat speciaal voor Velocitas open op vrijdagochtend 17 juli. Je kunt lekker samen met papa, mama of grootouder komen spelen. Er is geen les, je kunt zelf met je kind(eren) de speeltuin door. Ook broertjes/zusjes/vriendjes t/m 6 jaar die toevallig vrij hebben van school, zijn welkom!

Wat is handig om te weten:
– vrijdag 17 juli 2020 van 9:30 tot 11:30. Omdat het hek op slot gaat, graag tussen 9:25 en 9:45u aankomen. Als je eerder weg wilt dan 11:30u is dat geen probleem;
– toiletten aanwezig;
– neem zelf eten en/of drinken mee en zonnebrand bij zonnig weer;
– bij slecht weer gaat de activiteit niet door;
– kosten: geen. Ook niet-leden, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom; wel even opgeven;
– opgeven: via Champ, zodat we vrijdag weten voor hoeveel kinderen we het hek open moeten houden. Zie hieronder.
– ’s middags is er om 15:00u ook een buitenles ouder-kind bij de Aakwerf. Voor alle kinderen die ’s ochtends op school zitten (of nog geen genoeg krijgen van gymmen/spelen ).

Adres: Ankerpad 2a in Gouda. Meer zien van de speeltuin? Kijk dan eens op de website of Facebook.

Hoe werkt het opgeven?
Ga naar: https://www.champ.nl/business/29864. Op de telefoon ziet de site er net iets anders uit dan op de pc. Pc: onder de foto’s ziet u aan de rechterkant het lesrooster. Klik op de datum en les waarvoor u wilt inschrijven. En klik daarna op verder (scroll iets naar beneden als deze button niet zichtbaar is). Maak een inlog en vul de gevraagde informatie in, graag met de naam van uw kind(eren). U krijgt een bevestiging per e-mail. We hebben gemerkt dat deze e-mail in de spam/reclamebox terecht kan komen. Gaat de activiteit niet door, dan krijg je van Champ automatisch bericht (let op je spambox).

de sluis 01

de sluis 02

de sluis 03

|