13-14 januari hebben de jongens van Heren 1 en 2 een wedstrijd gehad in Alblasserdam. Een heel weekend vol met wedstrijden waar onze jongens verspreid zaten over het hele weekend. De eerste wedstrijd begon zaterdag al om 8.00 uur. Heren 1 en 2 hebben in diverse divisies en niveaus meegedaan. Hieronder het overzicht van de uitslagen.

Heren 2:
Instap niveau 18 – 4e divisie:
Tim van Bree (1e geworden)
Kevin Vink (3e geworden)
Sam Meijerink (4e geworden)
Tijmen den Boer (5e geworden)
Quinten v/d Hoeven (6e geworden)
Timo v/d Spek (8e geworden)
Javi Haouach (10e gworden)

Voor Tijmen en Javi was het hun eerste echte wedstrijd. Knap gedaan! Zij hebben 3 februari weer wedstrijd en na deze twee wedstrijden stromen de beste 3 turners uit dit niveau door naar de landelijke finale! Gaat heel spannend worden dus!

Pupil niveau 16 – 4e divisie:
Rens v/d Bas (3e geworden)
Kasper van Osnabrugge (16e geworden)

Voor deze twee jongens geldt ook dat ze 3 februari nog een keer moeten turnen. In dit niveau stromen de beste 5 turners door naar de landelijke finale. Dus als Rens nog een mooie wedstrijd turnt heeft hij zeker een kans!

Jeugd niveau 10 – 4e divisie:
Bram Oostra (4e geworden)
Luca Lambrechts (9e geworden)
Siem Vossen (10e geworden)
Bart Vollebregt (Na een val van brug zijn wedstrijd moeten beëindigen. We hopen dat hij de volgende wedstrijd mee kan doen om te kijken of hij zich nog kan plaatsen voor de finale)

Deze vier jongens hebben ook 3 februari nog een wedstrijd. In dit niveau stromen de beste 5 turners door naar de landelijke finale. Voor alle mannen voor het eerst in de keuze oefenstof en dus nieuwe oefeningen. Goed gedaan!

|