Omdat met de Ouder & Kind lessen per les kan worden meegedaan is er een eigen inschrijfprocedure. Met ingang van woensdag 19 mei 2021 geldt het volgende. Let op, het seizoen eindigt op 30 juni 2021. De lessen na de zomer gaan vanaf 1 september weer van start.

Voor de ouder-kind lessen gelden de volgende maatregelen:
Van te voren aanmelden per e-mail bij de lesgever is verplicht!! Doe dit op tijd, uiterlijk om 18u de avond voorafgaand aan de les (de lesgevers staan al vroeg in de zaal en kunnen dan niet meer reageren op e-mailtjes). Geef daarin aan met hoeveel personen u in totaal komt. U ontvangt dan uiterlijk de avond voorafgaand aan de les een bericht of er plek is voor u en uw kind(eren);
– Volwassenen dragen bij binnenkomst in de sportaccommodatie een mondkapje en houden deze tijdens de les ook op;
– Houden tijdens het sporten 1.5 meter afstand tot elkaar;
– Houden tijdens het sporten 1.5 meter afstand tot de trainer;
– Kinderen hoeven onderling geen afstand te houden;
– De lesgever mag rond lopen van groepje naar groepje;
– Er wordt zo min mogelijk hulp verleend (vangen) door de lesgever. Alleen het hoog nodige om de veiligheid te waarborgen.

Gezondheid
Heb je verkoudheidsklachten (zoals loopneus, neusverkoudheid, niezen of keelpijn), blijf dan thuis. Je mag dan niet naar de les komen. Je moet ook thuisblijven als je bij iemand woont die koorts heeft of last van benauwdheid.

Ook willen we je vragen om elke keer dat je meedoet met onze lessen de gezondheidscheck van de overheid te doorlopen. Deze vind je hier. Bij minstens 1x “ja” blijf je thuis en kom je niet sporten.

Opgeven
– Opgeven kan bij de trainers van de groepen, graag uiterlijk vóór 18u de dag ervoor! Op donderdag bij Klari en voor de vrijdaglessen bij Marjan. Geef bij opgave door:
* de naam van uw kind(eren) die meedoen met de les
* met hoeveel personen u in totaal komt
* welke les (les 1 om 9u of les 2 om 10u)
Er geldt vol = vol. Kunt u deze week niet meer meedoen omdat de groep vol zit, dan krijgt u de week erop voorrang om mee te doen.

Regels bij de accommodatie
– Kom maximaal 5 minuten van te voren naar de gymzaal, zodat het binnen niet te druk wordt;
– Draag als (groot)ouder zodra je de accommodatie betreed een mondkapje (ook in de gang en kleedkamer);
– Desinfecteer je handen bij binnenkomst;
– Kleedkamers en douches mogen niet gebruikt worden. Trek thuis alvast je sportkleding aan.
– Mits de zaal het toelaat i.v.m. de 1.5 meter regel is het maximum aantal personen in een zaal 30 (incl. kinderen, baby’s etc.).
– Verlaat na afloop zo snel mogelijk de accommodatie.

We snappen dat dit best lastige maatregelen zijn. We hopen op jullie begrip en bedenk dat op deze manier de lessen in de gymzaal mogelijk zijn.

Laten we ons hier vooral goed aan houden en blijf allemaal gezond!

Voor algemene informatie neemt u hier contact met ons op.