Met ingang van woensdag 14 oktober 2020 22u geldt:
update per 1 december

Sporters van 13 tot 18 jaar
– Dragen bij binnenkomst in de sportaccommodatie een mondkapje. Mondkapje mag af zodra je in de zaal bent;
– Hoeven tot elkaar tijdens het sporten geen 1.5 meter afstand te houden;
– Houden tot de trainer 1.5 meter afstand;
– Trainers en assistenten mogen de kinderen begeleiden, vangen en hulp verlenen, maar houden verder tijdens de lessen afstand (alleen kortstondig contact).

Gezondheid
Heb je verkoudheidsklachten (zoals loopneus, neusverkoudheid, niezen of keelpijn), blijf dan thuis. Je mag dan niet naar de les komen. Je moet ook thuisblijven als je bij iemand woont die koorts heeft of last van benauwdheid.

Regels bij de accommodatie
– Kom maximaal 5 minuten van te voren naar de gymzaal, zodat het binnen niet te druk wordt.
– Desinfecteer je handen bij binnenkomst;
– Kleedkamers en douches mogen niet gebruikt worden. Trek thuis alvast je turnkleding of sportkleding aan. In de kleedkamer trek je alleen jas, schoenen en evt. lange broek uit;
– Ouders zijn (helaas) niet welkom in de hele gymzaal (incl. gang en kleedkamer). Zij kunnen buiten wachten;
– Kinderen 13-18 jaar kunnen zelf de accommodatie betreden, waar nodig zullen trainers/assistenten bij de deur staan om de kinderen te verwelkomen;
– Voor groepen met sporters onder de 18 jaar geldt geen maximum aantal personen per zaal. Zijn er in de zaal ook sporters van 18 jaar of ouder, dan mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Dit is van toepassing bij enkele acro- en turnselectiegroepen.
– Verlaat na afloop zo snel mogelijk de accommodatie.

– Zijn er vragen die u aan de trainer wilt stellen, dan kunt u het beste, buiten de les om, telefonisch of per e-mail contact opnemen. De contactgegevens van de trainers (en het algemene info-adres) staan hier.

We snappen dat dit best lastige maatregelen zijn. We hopen op jullie begrip en bedenk dat op deze manier de lessen in de gymzaal mogelijk zijn.

Laten we ons hier vooral goed aan houden en blijf allemaal gezond!