Bewegen is belangrijk! Of je nu 16, 25 of 40 jaar oud bent. Naast lessen voor de jeugd willen we daarom ook graag lessen aanbieden voor volwassenen die zich richten op conditie, turnen en gezelligheid.

Turnmix voor volwassenen
Vroeger veel geturnd en er al weer jaren uit? Of heb je pas op volwassen leeftijd interesse gekregen in het turnen? Wil je je conditie op peil houden? Beginnend of gevorderd, maar ook zonder turnervaring is iedereen vanaf 16 jaar van harte welkom.

De trainingen zijn een combinatie van conditie, kracht, turnen voor volwassenen en natuurlijk gezelligheid en saamhorigheid.

Inhoud
De les start met een warming-up waarbij we werken aan het werken aan conditie en spieren. Daarbij maken we ook gebruik van gewichtjes, brug, muziek of bijvoorbeeld springtouwtjes. Daarna volgen de toestellen, waarbij iedereen zelf aan kan geven wat zij wil. Oude turnelementen weer oppakken, voor het eerst op een balk staan en misschien wel iets nieuws leren: het is allemaal mogelijk! De lessen staan onder leiding van ervaren trainers.

Naast de traditionele turntoestellen maken we ook gebruik van de airtumbling, airtrack, ringen, ballen enz. Doel van de lessen is om met een breed aanbod de (turn)conditie op peil te houden en te verbeteren. We dagen je graag uit nieuwe onderdelen uit te proberen. We houden er rekening mee als je iets niet durft en er is ruimte voor eigen inbreng. Je bent nooit te oud om te leren!

2016 airtrack

Meer info
Dit schooljaar zijn we met een nieuwe groep voor volwassenen gestart, op dinsdagavond om 19u in de Aakwerf.
Voor meer informatie neem contact op via ons info-adres. Of vul het contactformulier in.