Op zaterdag 23 september mogen we weer beginnen met het verkopen van loten voor de 51e editie van de Grote Clubactie. Deze week hebben we op alle lessen boekjes uitgedeeld aan alle leden. Ieder lid heeft een eigen boekje met een persoonlijke QR-code sticker daarop.

Eén lot kost €3, waarvan € 2,40 direct voor onze vereniging is. Op jouw persoonlijke pagina kun je zien hoeveel loten je al hebt verkocht en extra prijzen winnen. Gebruik hiervoor jouw eigen QR code.
Lever je boekje uiterlijk 1 november weer in bij je trainer. Zo hebben wij de tijd om de op papier verkochte loten tijdig in te voeren.

Kopers van een lot kunnen ook mooie prijzen winnen, waaronder een auto, reischeque of een hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking is eind november.

Als een lotenkoper de persoonlijke QR-code op het verkoopboekje scant, komt de koper direct op de persoonlijke verkooppagina van jou als verkoper. Lekker makkelijk toch?! Mensen hoeven dan niets in je boekje te schrijven. Willen mensen liever op papier een lot kopen? Dat kan ook, dan vullen ze een bladzijde in je boekje in. Achterin je boekje zitten extra deurzegels voor mensen die online loten kopen.

Doel
Het opbrengst van de Grote Clubactie wordt dit jaar gebruikt voor:
– aanvulling van onze materialen en turntoestellen zoals een balkverbreder voor turnen dames, een springplank voor Westergouwe/Turnen Dames, klittenbandstroken voor de acrovloer en een lange airtrack voor recreatiegroepen.
– jeugdactiviteiten, zoals een gymfeest, spookfeest of filmavond.

Bedankje en medaille voor jullie inzet
Leden die 15 loten of meer verkopen ontvangen een bedankje van Velocitas. Iedereen die 25 of meer loten verkoopt voor zijn of haar vereniging, ontvangt ook nog de Grote Clubactie Medaille. Deze worden na afloop van de actie, naar de vereniging gestuurd. Vervolgens kiest iedere vereniging zelf een mooi moment om de medailles uit te reiken. Dit doen we samen met de Velocitas bedankjes.

Meer info:

Brief voor Velocitas leden met uitleg over de Grote Clubactie

Koop een lot en steun Velocitas!

https://clubactie.nl/

https://www.instagram.com/clubactie/

|