Op zaterdag 11 januari 2020 was de beurt aan de oudere jeugdleden om mee te praten over de nieuwe visie voor Velocitas. In de Aakwerf hebben we een lasergame avond voor de 12+ leden georganiseerd.

We hebben de 34 deelnemers opgedeeld in 4 groepen. Deze 4 groepen zijn in 3 speelrondes de strijd met elkaar aangegaan in de Gymzaal. Hierbij speelden 2 teams tegen elkaar. De teams die vrij waren zijn in de kantine in 3 rondes het gesprek met elkaar aangegaan.

Hierbij stond per ronde een andere vraag centraal:

1. Hoe ziet de stomste turnvereniging eruit
2. Wat gaan we doen met een miljoen
3. Wat gaat goed en wat kan er beter

Er ontstonden leuke gesprekken en er zijn verschillende goede ideeën naar voren gekomen. Zo weten we nu dat de leden de Aakwerf een veel betere locatie vinden dan de Hoogenburg, het fijn is dat je enige vrijheid hebt in de training (maar ook niet teveel), dat er vanuit deze groep ook een aantal leden trainer wil worden, afwisseling leuk is en dat er meer 12+ activiteiten zouden mogen komen.
Alle ideeën en opmerkingen zijn gebundeld. Ook zijn een aantal ideeën en activiteiten al door de groepjes leden uitgewerkt, zoals hoe we een rommelmarkt kunnen houden en een turnmarathon.

Conclusie: een super avond met een mooi resultaat. Ook de leden waren na afloop erg enthousiast en wisten dat enthousiasme ook over te brengen naar hun trainingsmaatjes die de avond hadden gemist. Bedankt!! Deze input gaan we zeker gebruiken voor het vervolg!

Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door Sport.Gouda en GoudaPot.
goudapot2

|