In januari 2019 Velocitas met het Nijntje beweegdiploma!

Leer peuters en kleuters de basisvormen van bewegen en haal in 20 weken het Nijntje Beweegdiploma!

KNGU_Online_Keurmerk-definitief-

Voor kinderen van 2-6 jaar
Het halen van een zwemdiploma voor het jonge kind is voor veel ouders de normaalste zaak van de wereld en hoort bij de opvoeding. Het behalen van een beweegdiploma voor het jonge kind is nog niet zo vanzelfsprekend, maar ó zo belangrijk voor de motorische en sociale ontwikkeling van een jong kind. De KNGU zorgt ervoor dat kinderen op jonge leeftijd niet alleen een zwemdiploma maar óók een beweegdiploma kunnen halen. Het kind kan in 10 tot 20 gymlessen het Nijntje Beweegdiploma behalen. Er zijn twee diploma’s, passend bij de leeftijd van het kind. Velocitas is gecertificeerd om dit diploma uit te geven.

De lessen
nijntjelogo
Binnen het Nijntje Beweegdiploma programma is er aandacht voor de motorische, mentale en sociale vaardigheden. Deze worden op een speelse manier ontwikkeld. Deze ontwikkeling volgt de trainer via vastgestelde uitgangspunten en beweegnormen bijbehorende bij de leeftijd van de sporter. In de lessen wordt aandacht besteed aan rollen, balanceren, rennen, klimmen, springen, vangen, gooien, schommelen, zwaaien, hinkelen en nog veel meer. Allemaal basisvormen van bewegen die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van een kind. Beweegvormen die een kind, bij welke sport hij/zij later ook gaat doen, goed kan gebruiken.
Wanneer een kind voldoet aan de uitgangspunten en beweegnormen voor zijn/haar leeftijd, ontvangt hij tijdens een diplomafeestje het Nijntje Beweegdiploma, een Nijntje badge en als presentje het Nijntje beweegboek!

Vanaf januari bij Velocitas!
Lees hier meer over het beweegdiploma, de lessen en aanmelden.

Wilt u meer info over het Nijntje beweegdiploma? Mail ons of kijk op de officiële website van het Nijntje Beweegdiploma.

|