Velocitas is bezig met het realiseren van nieuwe lessen. Het is nog niet definitief, maar na de zomervakantie willen we gaan starten met een springles en conditietraining voor dames. Ook zal de B-selectie Turnen Dames worden uitgebreid. We zijn druk bezig met het zoeken naar geschikte locaties en tijdstip. Hierbij zijn we onder andere afhankelijk van de gemeente, vandaar dat de nieuwe lessen nog niet definitief zijn.

De springles is bedoeld voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar. We springen niet alleen op minitramp, lange mat en kast, maar maken ook gebruik van schuine vlakken,trapezestokken en een acrobaantje. We werken toe naar salto’s, overslagen en flikflakken. Wil je graag turnen, maar doe je dat liever niet op balk, brug of voltige, dan is deze springles misschien wat voor jou!

De springlessen zullen na de zomervakantie starten en worden gegeven door Floortje Euser.
Zodra er meer over deze lessen bekend is, zal dit op de website geplaatst worden. Heb je interesse in een van deze lessen, geef dit dan door via dit mailadres. Dan houden we je op de hoogte.

Ook met de nieuwe les freerunning, gestart in het voorjaar, gaat het goed! Jongens en meiden vanaf 12 jaar voeren elke maandagavond diverse tricks uit en leren weer nieuwe. Als vereniging bekijken we de mogelijkheden om een tweede les op te starten, om hiermee aan de behoefte te voldoen 2x per week te kunnen freerunnen. Heb jij interesse in freerunning en wil je meer weten? Laat het ons weten!

kast tipsalto      mini spreidhoek        kast spreidsprong lengte

|