Vanwege de lockdown mogen we momenteel geen lessen in de gymzalen geven. T/m 19 januari zijn ook wij in lockdown. We starten de nieuwe lessen op zodra we weer in de gymzaal mogen. Wil je persoonlijk op de hoogte worden gehouden wanneer we weer starten? Wil je een proefles aanvragen? Stuur ons dan een  berichtje en we houden je op de hoogte!

Velocitas is na de herfstvakantie nieuwe lessen gestart en ook na de kerstvakantie starten we nieuwe lessen!

Westergouwe
Na de kerstvakantie starten we in Westergouwe nieuwe lessen op. Een peuter/kleuterles waar je ook je nijntje beweegdiploma kunt halen en een turnles voor meisjes 6-9 jaar. Deze lessen zullen op dinsdagmiddag in de gymzaal bij de school worden gegeven.

Kleuterles op zaterdagochtend
Velocitas is gestart met een nieuwe kleuterles voor kleuters van 3,5 t/m 6 jaar op zaterdagochtend in de Aakwerf! Van 11:15-12:15u. Ook jongens en meisjes die hun nijntje Beweegdiploma willen halen, kunnen met deze les meedoen. Meer weten of opgeven voor een gratis proefles? info[@]velocitasgouda.nl of klik hier.

Acro instroomles
Wil jij een handstand leren op je partner? Wil je met acrogym starten maar heb je nog geen partner? Wil je kijken of acro wat voor jou is? Wil je meer acro kunsten leren in een tweetal of drietal? Wil je acroën maar (nog) geen wedstrijden? Of je nu 7 jaar bent of al op de middelbare school zit, iedereen is welkom bij deze nieuwe recreatieve acro les! Deze les gaat van start in januari 2021 op donderdagmiddag in de Aakwerf. Meer weten of opgeven voor een gratis proefles? info[@]velocitasgouda.nl of klik hier.

2020 kleuterlesacro foto

Turnplus
Een nieuwe groep tussen selectie en recreatieturnen in! Voor meisjes die het leuk vinden om een extra turntraining per week te gaan volgen en meer turnelementen te leren. Er wordt vooral geturnd op sprong, brug, balk en vloer. In de toekomst gaan we ook aan wedstrijden meedoen. De groep is net gestart na de herfstvakantie op zaterdagochtend in de Aakwerf met meisjes in de leeftijd van 8 t/m 10 jaar. Meer weten? turnplus[@]velocitasgouda.nl

Extra turnles Aakwerf meisjes 6-9 jaar
Ook bekijken we de mogelijkheden om een extra turnles voor meisjes 6-9 jaar te starten, dit omdat er veel interesse is binnen deze leeftijdsgroep en de huidige lessen in de Aakwerf aan hun maximum zitten.

|