Houd je ontzettend veel van turnen?
Loop je liever op je handen dan op je voeten?
Ben je erg sterk en durf je van alles?
Wil je aan wedstrijden mee gaan doen?

uitnodiging testdag

Kom naar de testdag!
Dan is de Jong Talent groep van Turnen Dames misschien iets voor jou!  We zijn in het bijzonder op zoek naar meisjes die geboren zijn in 2012. Daarnaast kunnen ook meisjes uit 2013 en 2014 zich aanmelden voor de testdag. Ervaring met gym of turnen is op deze leeftijd niet belangrijk. Ook niet leden zijn welkom.

De testdag is op zaterdag 18 januari van 11:00-13:00u in gymzaal Aakwerf.
Tijdens deze testdag worden er allerlei oefeningen gedaan waarbij wordt gekeken naar kracht, durf, coördinatie, lenigheid en wilskracht.

Meedoen
Wil je meedoen met deze testdag, geef je dan op via jongtalent@velocitasgouda.nl. Je krijgt een bevestiging terug. Ook kun je met vragen hier terecht.
Draag een turnpakje of makkelijk zittende sportkleding en kom op blote voeten. Deelname aan de testdag is gratis en vrijblijvend. Na afloop van de testdag ontvangen de ouder(s) de uitslag per e-mail.

Meer weten?
Kijk ook eens bij de pagina over Jong Talent. De Jong Talent bij Velocitas is een opstapgroep van meisjes tussen 5-8 jaar. De beginselen van turnen, spannen en wedstrijdoefeningen worden aangeleerd. Vanuit de Jong Talent stromen de meeste meisjes door naar de dames turnselectie of wedstrijdgroep acro.

|