Het lesrooster voor 2017-2018 staat op de website. Deze week starten onze lessen weer. Ten opzichte van vorig jaar zijn er enkele wijzigingen bij de recreatielessen:

– Op woensdag is er een extra Freerunning Kids les voor beginners bij gekomen, van 15:00-16:00u
– De Freerunning Kids gevorderden op woensdag begint daarom voortaan een uur later: 16:00-17:00u
– Net voor de zomervakantie zijn we ook op vrijdag twee extra Freerunlessen gestart in de gymzaal Middenmolenlaan: Freerunning Kids beginners om 16u en gevorderden van 17-18u.
– De springgroepen op woensdag trainen voortaan in sportzaal de Aakwerf, Aakwerf 46a. De tijden blijven hetzelfde (16:30-18:00u en 18:00-19:30u).
– De acrogym op donderdag gaat ook in de Aakwerf trainen, van 16:15-18:30u

Alle wedstrijdgroepen turnen trainen voortaan ook in de Aakwerf, zij zijn door de trainers persoonlijk op de hoogte gebracht over de nieuwe trainingstijden!

Proefles
Wil je een les uitproberen? Je bent altijd van harte welkom! Ook als je al lid bent van Velocitas en misschien wel vaker wilt trainen of naast gymmen/turnen bijvoorbeeld ook wilt springen, acrogymmen of freerunnen, ben je van harte welkom. Je mag altijd twee keer op proef meedoen voordat je beslist of je lid wordt. Op bijna alle lessen is nog voldoende plaats voor extra sporters!

Wil je meer informatie of je opgeven voor een proefles, neem dan contact op via ons contactformulier of mail ons direct.

|