De teams van de selectiegroep turnen dames hebben de afgelopen periode mooie resultaten behaald.
Op 26 november werden de eerste wedstrijden van het seizoen geturnd. Met direct al een mooi resultaat: een 3e plek voor het team bovenbouw van Velocitas (niveau F) en Roos werd individueel 1e in de categorie junior F.

202203 td

202201 td

Op zaterdag 28 januari en zondag 29 januari mochten de meiden uit de turnselectie weer turnen. Op 28 januari turnden Moise, Britt, Elianta, Roos en Karlijn in Alphen aan de Rijn hun vierde divisie wedstrijd. Voor Karlijn en Roos hun eerste wedstrijd in supplement E. Daar was echter weinig van te merken. Na een goede wedstrijd en een hele mooie vloeroefening van Roos gingen de meiden met een verdiende tweede plaats naar huis.
Daarna was het de beurt aan Elin, Lyse, Lienne, Yana, Sofie en Iris in de middenbouw niveau 5. Voor de meeste meisjes was dit hun eerste echte wedstrijd, dus het was super spannend. Gelukkig was het met elkaar erg gezellig en verdwenen de ergste bibbers langzaam uit de lijfjes. Ook deze meisjes hebben een mooie wedstrijd geturnd en gingen zelfs met de eerste plaats naar huis!

202306 td

202305 td

Op zondag mochten de meiden van supplement F nog een wedstrijd turnen in Rotterdam. Deze keer turnden Britt, Moise, Elianta, Suus en Roos. We moesten er vroeg voor opstaan, want de turnden in de eerste wedstrijdronde en stonden dus om 8.30 uur op de vloer in het Topsportcentrum.
Dat twee wedstrijden in een weekend prima kan bewezen deze meiden door mooie oefeningen neer te zetten en uiteindelijk op de eerste plaats te eindigen als team. Ook individueel deden zij goede zaken. Elianta werd tweede in de categorie jeugd, Suus werd tweede in de categorie junioren en Roos wist bij de junioren zelfs eerste te worden.

202304 td 202303 td 202302 td 202301 td

Op 12 februari mochten ook de middenbouw niveau 4 meisjes al vroeg naar Rotterdam. Doordat dit team twee keer op zondag werd ingedeeld en Lise en Nyne helaas geblesseerd waren stonden Aafke, Mirabel en Kaliyah met zijn drietjes op de vloer. Dit betekende dat alle scores zouden meetellen en de spanning toch iets hoger was. Wel waren Nyne en Lise er (op krukken) bij om de meiden aan te moedigen. Een kleine uitglijder op brug, waardoor de salto op handen en knieƫn werd geland was het enige foutje van de dag. Aan het eind van de wedstrijd mochten de meiden de tweede prijs in ontvangst nemen en mochten Lise en Nyne er zelfs even bij op het podium.

|