Clubdag Velocitas op zaterdag 9 november 2019

Op zaterdag 9 november komt er weer een clubdag voor alle leden van Velocitas. Voor de recreatiegroepen zijn er een wedstrijden en tussendoor zullen de wedstrijdgroepen demonstraties geven. Het maakt niet uit of je net bij de club zit of al jaren meedoet, iedereen kan meedoen!

De dag zal in de gymzaal aan de Aakwerf zijn. Het begint ’s ochtends met de jongere kinderen. De precieze indeling volgt ongeveer 2 weken van te voren en is afhankelijk van de inschrijvingen.

Voor iets te drinken of te eten is de kantine open. Daar worden ook lootjes verkocht voor de loterij. Samen maken we er graag een mooie clubdag van!

Inschrijven
De briefjes om je op te geven zijn op de lessen uitgedeeld. Geen briefje? Kijk hier Schrijf je in vóór de herfstvakantie, zodat we ook jou kunnen indelen!! Neem je eigen supporters mee en schrijf de datum alvast in je agenda. Deze dag mag je niet missen!

Sponsoren
Om deze dag opnieuw te kunnen organiseren, zijn we op zoek naar extra handjes en sponsoren. Zowel op de dag zelf als in de voorbereiding kunnen we ondersteuning gebruiken. En vele handen…. maken licht werk!
Wilt u helpen om van deze tweede editie in de Aakwerf een succes te maken? Geef het aan ons door!

Contact
Met vragen kun je terecht bij je trainer of een e-mail sturen naar clubdag@velocitasgouda.nl.

2019 clubdag poster

|