8 februari hadden de acromeiden van Velocitas Gouda hun tweede plaatsingswedstrijd in Leiden.
De tweede poging om een goed puntenaantal te halen en de limiet te bereiken. Veel teams hebben deze wedstrijd ook hun doorstroomlimiet gehaald. Ook deze wedstrijd zijn er weer prijzen behaald in de E- en D-categorieën. Met de mooie make-up looks gemaakt door onze choreografe Kina straalden en knalden de meiden op de wedstrijdvloer.

De ochtend werd ingedeeld in twee delen, per deel waren er 3 blokken. In de eerste helft van de ochtend waren Cheyenne, Noa en Sara, in de D-jeugd trio categorie, aan de beurt. Met een mooie oefening en een puntenaantal van 18.580 werd een 3e plek behaald, helaas geen limiet maar de meiden hebben de volgende wedstrijd nog een kans om de limiet te halen.
In de tweede helft van de ochtend waren Eska en Babet in de D-senior duo categorie aan de beurt. Met een goede oefening een score van 21.070 behaald. Het D-senior trio Isa, Olesia en Elaine behaalde 21.150pt, een mooie score. Bij de E-junioren behaalden Mette en Nouria met een puntenaantal van 21.210 een 5e plek.

In de middag waren er ook twee dagdelen. In het eerste deel zaten Jonneke, Bowien en Lina in de categorie D-junior trio, ook zij behaalden een goede score van 21.680 en hebben ook de limiet gehaald. Eva en Coco in de D-jeugd behaalden een bronzen medaille (3e plek) met 21.300 punten. Een tweede gouden medaille was er voor Laura en Gabrielle uit de categorie E-jeugd met het hoogste puntenaantal van 23.100 en een super strakke oefening. Angelique en Kim, ook uit de E-jeugd, haalden 21.820 punten, vorige keer werd een 3e plaats behaald en nu een mooie 5e plek én de limiet. Denise en Sofie, ook een tegenstander van deze meiden, behaalden 18.800. Dat waren de teams van de eerste helft middag.

acro2001

We gaan door met de teams van de laatste helft van de dag. Ilse en Alika uit de E-senioren die de vorige plaatsingswedstrijd een 3e plek behaalden, hebben nu een puntentotaal van 19.590 behaald. Rianne en Alicia uit dezelfde categorie werden voor de 2e keer eerste met 22.270 punten! Als afsluiter van Velocitas waren Fenna en Eleny aan de beurt, met een oefening om trots op te zijn behaalden zij ook een mooie score in de D-junior van 21.170 punten.

Uiteindelijk hebben we als vereniging geknald en ons uiterste best gedaan. Al met al allemaal een goede score, of een oefening waar we nu van weten wat we kunnen verbeteren, zodat we de volgende plaatsingswedstrijd weer gaan knallen en nog beter kunnen presteren. Het was een sportieve dag, veel support van de trainers, ouders, familie en medesporters en vooral veel gezelligheid!

|