Ladies Gym gestopt
Wegens onvoldoende belangstelling heeft het bestuur moeten besluiten de lessen Ladies Gym 1-1-2014 op te schorten. We vinden het heel jammer, de interesse vooraf was groot. Mocht er de komende tijd weer meer belangstellenden zijn, dan zal worden gekeken of Ladies Gym herstart wordt. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@velocitasgouda.nl.

Springgroep gestart
In december heeft de springgroep proef gedraaid, vanaf januari staat de springgroep op een vaste plek in het lesrooster. Op donderdag van 18:00-19:30uur is iedereen van 10 jaar en ouder welkom om mee te komen springen. Het maakt niet uit of je al een salto of arabier kunt of niet, of dat je nog niet eerder geturnd hebt: er wordt op verschillende niveaus lesgegeven. Er wordt gesprongen op trampoline, lange mat, kast, plank, schuin vlak en nog veel meer sprongsituaties. We oefenen om in teams snel achter elkaar te springen en natuurlijk om nieuwe onderdelen te leren. De lessen worden gegeven in de gymzaal GSG onder leiding van Floortje Euser.

Wil je een keer op proef meedoen, dan ben je van harte welkom. Aanmelden vooraf is niet noodzakelijk, maar wel fijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@velocitasgouda.nl.

turnoefen

|