Tijdens de gymlessen krijgen de trainers hulp van assistenten. Vaak zijn dit kinderen die zelf in een oudere groep, in de springgroep of selectie turnen. Ook krijgen we hulp van jongens en meiden die een (maatschappelijke) stage voor hun opleiding volgen. Bijvoorbeeld voor de MBO opleiding sport&bewegen, de ALO of een stage op de middelbare school.

Wil jij ook assisteren?
Leuk! In de herfst starten we met een nieuwe assistentencursus niveau 1. Hiervoor moet je 10 jaar of ouder zijn en minimaal één uur in de week bij een van onze lessen (gaan) helpen.

Informatieavond
Op donderdag 21 september willen wij jullie graag meer informatie geven over deze KSS1 cursus. De voorlichting start om 19:15u in onze sportkantine aan de Aakwerf 42 (ingang kantine). Naast de ouders mogen ook de jongens/meiden meekomen! Je kunt dan ook vragen stellen en je definitief inschrijven voor deze cursus.

Meer info
Nog vragen of je aanmelden voor deze avond? Neem dan contact op met Floortje of Natascha.
Voor de mogelijkheden om stage bij ons te lopen vanuit het MBO of HBO kun je contact opnemen met Natascha. Voor een maatschappelijke stage kun je met je eigen trainer of Floortje/Natascha contact opnemen.

|