Alle leden van Velocitas zijn lid van de KNGU. Daarom kun je met korting kaarten kopen voor het grote Gymgala A Touch of Gold op 29 december 2017!

Univé – A Touch of Gold is hét grootste showsport spektakel van Europa met een voorstelling vol verrassing en verwondering. Olympische turnhelden, waaronder Sanne Wevers en Epke Zonderland, en 100 andere wereldsterren op het gebied van acrobatiek, gymnastiek en dans zijn te bewonderen tijdens een adembenemende show op 29 december 2017 in de Ziggo Dome. Beleef deze spectaculaire show met de hele familie. Het is hét uitje van de kerstvakantie.

Als lid van de KNGU ontvang je een unieke korting van €2,50 per ticket. Deze is te bereiken via de volgende linkjes:

Middagshow (13.00 uur.)
Avondshow (19.30 uur.)

Kom je met een groep namens de club naar de Ziggo Dome op 29 december? Dan hebben we nog meer voordeel. Vanaf 25 tickets kan je met groepskorting naar Univé – A Touch of Gold. Je ontvangt dan maar liefst €5 euro korting per ticket.

Ook zelf bewegen!
De Gym Experience is een speciale editie van het beweegplein. Deze is twee uur voorafgaand aan de show geopend en helemaal gratis! Het beweegplein is een grote instuif met turnen, acro, röhnrad, freerunning, airmaterialen enz.!

|