In januari en februari is weer nieuwe instroom voor het Nijntje beweegdiploma mogelijk!

nijntjelogoIn een kleine groep (4-10 kinderen) kunnen peuters en kleuters naar hartenlust bewegen en nieuwe ervaringen opdoen. In de lessen komen de tien basisvormen van bewegen aan bod: balanceren, stoeien, springen, kruipen, klimmen/klauteren, zwaaien, samen spelen, balvaardigheid, rollen/draaien en bewegen op muziek. Alle onderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie.

Meedoen?
Het Nijntje beweegdiploma bestaat uit twee series lessen. Bij Velocitas geven we die aan peuters en kleuters van 2,5 t/m 5 jaar op vrijdagmiddag van 15:00-15:45u in de Aakwerf (ingang naast kantine).
Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangt uw kind het Nijntje Beweegdiploma. Daarop staat waar uw zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend.

Uw zoon/dochter kan 2 proeflessen meedoen, wel graag eerst even aanmelden. Daarna is het mogelijk uw zoon/dochter op te geven voor de hele lessenserie(cursus). De lessenserie duurt tot begin juli 2020 en eindigt met een diploma.

Meer weten?
Kijk dan hier op de pagina van Velocitas of op de officiƫle website van het Nijntje beweegdiploma.

Met vragen kunt u mailen naar beweegdiploma[@]velocitasgouda.nl.

|