In afwachting van een nieuwe tumblingbaan, zijn er afgelopen weken diverse werkzaamheden verricht. Ook de komende weken willen we nog materialen verhuizen. Hier kunnen we als vereniging hulp bij gebruiken, zowel spierkracht als een vrachtwagen of auto waar we wat grotere turnmaterialen in kunnen verhuizen.

Afgelopen weken
De nieuwe tumblingbaan hopen wij met de opbrengst van de Grote Clubactie binnenkort in gebruik te kunnen nemen.
Om de nieuwe baan te kunnen plaatsen, moest de oude baan worden afgevoerd. Dit vond plaats op zaterdag 1 november. Dat de baan op en versleten was, werd gelijk duidelijk. Sommige stukken gingen gebroken de container in omdat eraf brak wat je vastpakte. De Gamma sponsorde met gratis gebruik van een aanhangwagen. Een paar ouders en bestuursleden hebben met deze klus geholpen.
Er zijn nog meer materialen verhuisd, zoals een opbergkist met klein materiaal naar de Middenmolenlaan, diverse matjes naar de Den Haenstraat en de Brittenburg en de luchttumbling naar diverse zalen.

Hulp gevraagd voor materiaalverhuizingen
Komende weken willen we nog meer materialen verhuizen, zoals een balk met poten en trampoline naar de Middenmolenlaan. Ook bij activiteiten zoals clubkampioenschappen hebben we vaak extra materialen nodig. Deze materialen moeten worden opgehaald, opgezet en daarna weer worden teruggebracht naar de thuislocatie.

De luchttumblingbaan dient daarnaast regelmatig van locatie verhuisd te worden. Deze is gebruikt bij het gymfeest, maar ondertussen traint ook de acro erop tot de nieuwe baan er is. Dit betekent sjouwwerk, voor de trainers niet in hun eentje te doen.

We zijn op zoek naar ouders die ons hierbij kunnen helpen! Meld u aan via info@velocitasgouda.nl.
We hopen zo een poule te maken van ouders waar we een beroep op kunnen doen.

mierr04

|