De heren 2 bestaat momenteel uit 21 jongens en doen mee aan de wedstrijden in de 4e en 5e divisie.

Na een wissel van trainers, Luís Huisman die gestopt is met training geven en Jelle Hagen die de trainingen over is gaan nemen, gaat het hartstikke goed met de mannen. Er wordt twee dagen getraind en is zelfs al een paar keer in Alphen a/d Rijn getraind in een echte turnhal.

De eerste wedstrijden zijn al achter de rug. In januari was dit de regiokampioenschappen, voor sommige jongens extra spannend, omdat ze zich konden plaatsen voor de 4e divisie finale. Jesse Gebraad is dit gelukt en mocht met zijn 4e plaats zelfs een medaille in ontvangst nemen. Hij zal zijn finale gaan turnen op 28 mei a.s. te Vught. Ook voor Bram Oostra en Bouke Schaap kon het geluk niet op. Zij werden 1e en 2e in de 5e divisie.

Ook is er meegedaan aan de Turn en Fundag. Hier mochten ook de Jong Talenters aan meedoen. Voor Timo v/d Spek, Quinten v/d Hoeven, Tim van Bree en Orlando v/d Haven hun aller eerste turnwedstrijd. Ook Jong talenters Kevin Vink en Brian de Kort deden mee. Op deze wedstrijd zijn er door de heren 2 medailles gewonnen. Quinten werd eerste in niveau 14, Brian eerste in niveau 12, evenals Orlando. En Bram en Bouke werden 1e en 2e in niveau 11.

WP_20160220_15_47_02_Pro

|