De Heren 1 selectie bestaat momenteel uit jongens van 6 t/m 18 jaar die turnen op landelijk niveau in de talenten t/m 3e divisie.

De eerste wedstrijden zijn inmiddels achter de rug. Van de regiokampioenschappen waar Tobias Kokshoorn zich plaatste voor de finale, Tian v/d Waal regiokampioen werd en benjaminnen Teun van Sprang en Kees Vermeulen een medaille in ontvangst mochten nemen naar de 8e finale die plaatsvond in Nijverdal of Tilburg. Wij hebben hier 17 plaatsen voor de kwartfinale weten te bemachtigen op weg naar het NK. Als klap op de vuurpijl wist junior turner David 2e te worden in zijn categorie. In de kwartfinale wordt bepaald wie er verder mag naar de halve finale.

In de trainingen wordt 3x per week hard getraind om nieuwe doelen te behalen. Naast de wedstrijdoefeningen, wordt er ook aandacht besteed aan triple nine en krachttraining en natuurlijk worden er weer nieuwe elementen getraind.
Een ander leuk nieuwtje is dat Yoeri Vijn en David geslaagd zijn voor hun assistentendiploma niveau 2 en assisteren bij de kleinere mannen. Niels Nieuwenhuizen en Youri Valk volgen op het moment de assistentencursus niveau 1. En Pieter Kuin loopt stage bij de Heren 2 en springgroep via het ID College.

Tian regiokampioen regio benjaminnen 2016

Op zaterdag 23 april a.s. zal er weer een turntest zijn om te kijken of we weer nieuwe talentjes kunnen vinden voor onze selecties.

|