logoNL Doet wordt dit jaar opnieuw door het Oranje Fonds georganiseerd en wel op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart 2014. NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, waarbij vrijwillige inzet in de spotlights worden gezet. Iedereen wordt gestimuleerd om een van deze dagen de handen vrijwillig uit de mouwen te steken.

Ook Velocitas doet mee met 2 klussen:

– Reparatie turntoestellen
Op zaterdag 22 maart worden in gymzaal De Sleutel turntoestellen nagekeken, schoongemaakt en gerepareerd. Een van de klussen zal in ieder geval de reparatie van de houten tumblingbaan inhouden. Naast timmer- en reparatiewerk, kunnen we ook hulp gebruiken bij vervoer van turntoestellen, verzorging van koffie/thee en lunch.

Tijd: 9-16u (een paar uur helpen is uiteraard ook mogelijk).
Locatie: Gymzaal de Sleutel, Hoogenburg 22 in Gouda
Aanmelden kan hier.

– Turn en Fundag
Op zaterdag 22 maart wordt in sporthal de Mammoet de Turn en Fundag georganiseerd. Dit is een wedstrijd voor kinderen van 7 t/m 13 jaar die op gymnastiek zitten. Naast een wedstrijdgedeelte is er ook een fungedeelte waar kinderen vrij kunnen springen, spelen enz. Uit de regio doen verschillende gymnastiekclubs mee.
Velocitas verzorgt de organisatie en zoekt hulp bij diverse taken: het rondbrengen van koffie en thee, het opbouwen van de turntoestellen, het invoeren van cijfers in de computer, begeleiding van het fun gedeelte, verzorgen van de lunch en schrijven van diploma’s. Afhankelijk van de taak kunnen we u hulp ’s ochtends, ’s middags of gedurende de dag gebruiken.

Tijd: 8-16u, uiteraard is een dagdeel of een paar uur ook mogelijk.
Locatie: Sporthal de Mammoet, Calslaan in Gouda.
Aanmelden via de website NL Doet via deze link.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot het secretariaat van Velocitas

|