Beste clubgenoten,

Om leuke activiteiten te kunnen organiseren voor de leden/ouders/vrijwilligers van Velocitas hebben we simpel weg geld nodig. Daarnaast moeten we allerlei andere zaken financieren die nodig zijn voor een club als Velocitas.

Klik op de link en sponsor Velocitas gratis!
Wij hebben hiervoor iets gevonden waarmee je nu zelf een financiële bijdrage kan gaan leveren aan Velocitas zonder dat het u een cent extra kost! Ja, het kost jullie helemaal niks. Hoe gaaf is dat. Maar het betekent voor Velocitas enorm veel. Namelijk met Sponsorkliks.

Hoe?
Het enige wat je hiervoor dient te doen is uw aankopen te doen via onze SponsorKlik pagina (link staat ook op onze website). Voor jou een kleine moeite, voor ons als Velocitas directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Velocitas een warm hart toedragen. En het aankoopbedrag blijft voor jou gewoon hetzelfde. Maar omdat je via Sponsorkliks je aankopen doet krijgen wij een bepaalde commissie direct uitgekeerd.

Dit kan bij veel bekende bedrijven zoals Media Markt, AH, Bol.com en Booking.com.

Kijk snel op Sponsorkliks voor nog meer opties en begin met ondersteunen van Velocitas.

Extra gemak met app of snellink
Om het jou makkelijker te maken en om het niet te vergeten als je bepaalde aankopen doet, kun je een button maken in je browser Ik heb hier twee filmpjes toegevoegd hoe je dat kan doen.

Voor Chrome klik hier; voor Firefox klik hier. Voor andere internetbrowsers geldt een vergelijkbare procedure. Kies daarbij Velocitas Gouda Gymnastiekvereniging.

Ook kan je de Sponsorklik app gebruiken: App voor Android of  App voor IOS

Samen staan we sterk
Laten we dit gezamenlijk een groot succes laten worden. Alvast bedankt namens geheel Velocitas Gouda. Wilt u ons op een andere manier sponsoren? Laat het vooral weten!

Voor vragen en opmerkingen kunt u ons altijd bereiken op promotie@velocitasgouda.nl.

Met vriendelijke groet,
Charlotte, Marleen en Raymond
Sponsor Commissie Velocitas

|