Op maandag 20 oktober a.s. vindt het Grote Gymfeest weer plaats. Ook Velocitas doet mee!!!
We werken samen met Sportpunt Gouda en gaan er een leuk feest van maken. ’s Ochtends hebben we twee zalen beschikbaar: één voor de jongste kinderen (4 t/m 6 jaar oud) en één zaal voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Naast heel veel toestellen en het luchtkussen is er ook dans!
Daarnaast organiseren we voor het eerst ’s avonds een feest voor de oudere jeugd vanaf 12 jaar. We gaan vooral freerunnen en veel springen. Natuurlijk met het luchtkussen.
Kom jij ook?

Basisschoolleeftijd (4-12 jaar)
Locatie: Sporthal de Mammoet (Gouda)
Tijdstip: inloop tussen 10.00-12.30 uur
Aanmelden is niet nodig, maar mag wel via http://www.grotegymfeest.nl/ (klik op “deelnemer aanmelden”)
Broertjes/zusjes/vriendjes/nieuwe leden zijn van harte welkom! Iedereen mag komen, ook als je geen lid bent van Velocitas.

Vanaf 12 jaar
Locatie: Gymzaal Hoogenburg (De Sleutel)
Tijdstip: inloop tussen 19.00-21.30 uur
Vrienden mogen natuurlijk meekomen. Meld je het liefst even aan via info@velocitasgouda.nl (of klik hier). Dan krijgen we een idee hoeveel interesse er is voor deze nieuwe activiteit!

GGF 4-12 jaarGGF 12+

  

Overige_informatie
Kosten bedragen € 2,- per persoon. Dit is inclusief drinken. Ouders mogen blijven kijken en er is vrije inloop (je komt en gaat wanneer je wilt). Verschillende leiding van Velocitas en stagiaires van Sport.Gouda zijn aanwezig om de kinderen te begeleiden.

Mochten de feestjes onverwacht heel erg gezellig worden (met heel veel deelnemers) dan kan het zijn dat we voortijdig de deuren sluiten voor nieuwe deelnemers i.v.m. de veiligheid.

Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar info@velocitasgouda.nl (of klik hier).

|