Gymfeest

In tegenstelling tot eerdere berichten zal een kleine bijdrage voor deelname gevraagd worden. Doordat het gymfeest samen met Sport.Gouda wordt georganiseerd, is de entree € 1 per kind, hetzelfde bedrag als bij de andere activiteiten van Sport.Gouda in de kerstvakantie.

Velocitas doet ook dit jaar weer mee aan Het Grote Gymfeest. Vorig jaar hebben we veel kinderen blij gemaakt met een gymactiviteit in de kerstvakantie. Dit jaar wordt het nog mooier! Dankzij samenwerking met Sportpuntgouda hebben we een grotere zaal.

Het feestje is op vrijdag 3 januari 2014 in sporthal De Mammoet, Calslaan 101. Van 9:30 tot 12 uur houden we een gyminstuif voor basisschoolkinderen. Een deel van de zaal biedt alle basis-beweegvormen aan voor kinderen van 4 tot 7 jaar. In de rest van de zaal zullen diverse toestellen klaarstaan met begeleiding voor de 7- tot 12-jarigen. Onder meer is er freerunnen, airtumbling, acrogym en kidsdance. Kom kijken en feest mee! Misschien komt jouw turnidool op bezoek, om ons feestje tot Gouda’s Grootste Gymfeest te maken?!

2013 Grote Gymfeest v3

|