Superlotbanner_300x600De Grote clubactie gaat bijna van start!

Op zaterdag 24 september mogen we weer beginnen met het verkopen van loten voor de 50e editie van de Grote Clubactie. Deze week krijgt ieder lid via de les zijn eigen boekje met een persoonlijke QR-code sticker daarop.

Als een lotenkoper de persoonlijke QR-code op het verkoopboekje scant, komt de koper direct op de persoonlijke verkooppagina van jou als verkoper. Lekker makkelijk toch?! Ze hoeven niets in je boekje te schrijven. Willen mensen liever op papier een lot kopen? Dat kan ook, dan vullen ze een bladzijde in je boekje in. Achterin je boekje zitten extra deurzegels voor mensen die online loten kopen.

Kopers van een lot kunnen ook mooie prijzen winnen, waaronder een auto, keuken of een hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking is in december.

Eén lot kost €3, waarvan € 2,40 direct voor de vereniging is. Op jouw persoonlijke pagina kun je zien hoeveel loten je al hebt verkocht en mooie extra prijzen winnen. Gebruik hiervoor je QR code.

Doel
Het opbrengst van de Grote Clubactie wordt dit jaar gebruikt voor:
– aanvulling van onze materialen, zoals een turnbalk in Westergouwe, en kleine materialen zoals ballen, springtouwtjes en rackets voor de gymzalen Middenmolenlaan, GSG en ISV.
– jeugdactiviteiten (de springdagen in januari vallen hierbuiten, daarvoor is geld uit het jubileum beschikbaar)
– aankleding van onze kantine om de activiteiten goed te kunnen organiseren.

Opbrengst
Het is een win win situatie, hoe meer online, hoe makkelijker jij 15 loten verkoopt. En meer opbrengst voor onze clubkas! Ook belonen wij, Velocitas, onze verkopers:
– bij 15 loten of meer ontvang je een cadeautje
– de grootste verkopers worden door Velocitas extra in het zonnetje gezet.

Kinderen die meer dan 40 loten verkopen, kunnen meedoen met de kidsactie van de Grote Clubactie zelf. Vanaf 40 loten ontvang je altijd een prijs en maak je kans op bijvoorbeeld een playstation 5 of fiets. Lees hier meer!

Dus we gaan met zijn allen ons best doen!
Succes met verkopen. Lever je boekje met verkochte loten uiterlijk 10 november weer in op de les.
Boekje vol? Lever hem in op de les en vraag aan je trainer een nieuwe.
Alle leden ontvangen ook een e-mail met info.

Steunons_banner_728x90

Meer weten?
Extra deurzegels
Brief met info vanuit Velocitas
https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/veelgestelde-vragen/
https://www.clubactie.nl/lotenkopers/veelgestelde-vragen/

|