Altijd al benieuwd geweest hoe het cijfer van balk in elkaar zit? Waarom uw dochter een 13,6 haalt op vloer? Of voor moeilijkheid een 4,5 op sprong?

Zonder juryleden kunnen we geen turnwedstrijden of clubkampioenschappen organiseren. Ook bij het meedoen aan andere wedstrijden, zoals de Turn en Fundag, heb je juryleden nodig. Zo ook Velocitas. Een aantal ouders hebben eens aangegeven dat ze het ook leuk vinden om iets meer te weten over hoe zo’n cijfer nou in elkaar zit. Of opa of oma, broer of zus die een handje wil helpen. Dit is jullie kans! Binnenkort zijn er 2 opleidingen TD1 in de buurt.

De cursus bestaat uit 3 avonden: een introductieavond en 2 oefenavonden. Verder is het cursusmateriaal digitaal en maak je ook ter afsluiting thuis op de computer een toets.
Slaag je voor deze toets ontvang je een TD1 brevet, waarmee je onderlinge wedstrijden en de wedstrijden met verplichte oefenstof D2 en D3 (soms ook D1) kunt jureren. Je kijkt daarna zelf bij welke wedstrijden je wilt jureren.

De cursussen worden gegeven in Alphen aan de Rijn, in de vergaderruimte bij de turnhal op:
8 december
22 december
12 januari
19.30 tot 22.30 uur

En in Grand Cafe Rustburcht in Rotterdam op:
11 januari
1 februari
15 februari

De jurycursus is gratis, maar alleen toegankelijk voor leden, dus mocht je interesse hebben om deze te volgen laat het even weten: info@velocitasgouda.nl. Ook voor vragen kun je hier terecht.

|