Afgelopen zaterdag was het eerste deel van de regiokampioenschappen in Alphen a/d Rijn.
Als eerste waren de jongste mannen aan de beurt. Roald v/d Meijden en Daniel Qualm, die uitkomen in Benjamin niv. 10 deden dit zeer goed. Roald werd knap 9e en Daniel mocht voor zijn 4e plaats zelfs een medaille in ontvangst nemen. Quinten Verdouw die sinds dit jaar deelneemt in de 1e divisie, werd heel knap 5e.

In categorie Jeugd niveau 8 lieten Jasper Kuijvenhoven en David een mooie wedstrijd zien. David werd 6e en Jasper 22e.
Dwight die nog niet zoveel wedstrijdervaring heeft, werd in zijn categorie knap 3e. Voor Tim Blaauwkamp een extra spannende wedstrijd, want als hij bij de beste 5 turners zou zitten, plaatste hij zich voor de finale op 10 mei a.s. Hij turnde naar behoren en mocht een mooie zilveren medaille in ontvangst nemen.

Als laatste moesten Collin v/d Bas (Jeugd niv. 7), Pieter Kuin en Yoeri Vijn (Junior I niv. 7) aan de bak. Collin die dit jaar voor het eerst in de keuze oefenstof uitkomt, heeft het prima gedaan en werd 13e. Yoeri had een mooie wedstrijd en werd 5e en Pieter werd verdienstelijk 2e. Hun trainers Richard Nobel en Bas van Agten die uitkomen in categorie Senior niv. 4 werden 6e en 2e.

Volgende week zijn de andere turners van Velocitas aan de beurt voor de regio, die in Waddinxveen gehouden wordt. Hier zullen 19 turners van Velocitas in actie komen.

 

P1110092T

Tim plaatst zich voor de finale op 10 mei

 

|