Afgelopen zaterdag 22 maart hebben 235 kinderen vanuit de regio mee gedaan aan de Turn en Fundag. Deze turn en Fundag werd gehouden in de Sporthal de Mammoet in Gouda.

Vanuit de Goudse gymnastiek vereniging Velocitas deden zowel meisjes en jongens mee en niet onverdienstelijk: ze wisten in de ochtend wel 10 medailles binnen te halen! Medailles werden gewonnen door: Sterre van den Brink, Danielle Beshay, Mees Vlot, Bram Oostra, Rik Smitskamp, Tristan Geluk, Mees Broer, Luca Lambrechts, Niels Nieuwenhuizen en Taras Koole. Het aantal jongens dat dit jaar mee deed was groot en leuk om te zien dat de jongens bij Velocitas het goed doen.
In de middag waren de meisjes vanaf 10 jaar aan de beurt. Hier werd ook goed gescoord, er werden 9 medailles behaald door: Steffie Vos, Leunora Preijvukic, Nisrine Boussaboun, Maaike Wagenaar, Renske Dalhuisen, Fabienne van de Berg, Emillie Rouwendal, Marrymaar Beshay en Puck Vlot. Na afloop konden de deelnemers mee doen aan het fungedeelte van deze dag en maakten zij kennis met Free running en Acrogymnastiek. Kortom een zeer geslaagde dag!

Alle uitslagen zijn hier te vinden.

turnenfun

Medaillewinnaar Mees Vlot

|