Na weken te hebben geoefend was het eindelijk zo ver! Op Koningsdag mocht de acro selectie hun demo laten zien op het podium op de Raam. Helaas was Lotte de laatste training uitgevallen met een gebroken pols en moesten er snel nog wat dingen veranderd worden.

Om 9.20 hebben we verzameld en een leuke inleiding op de plek gedaan. Daarna zijn we naar het podium gelopen en hebben we alle matjes van de ene kant van de straat naar de andere kant getild. Toen was het zo ver, zo snel mogelijk alle matjes het podium op en klaar staan. Terwijl iedereen toch wel zenuwachtig was hield Marleen een praatje voor het publiek om onze mooie sport te promoten. Er stonden veel toeschouwers dus dat gaf nog ietsje meer zenuwen maar de demo ging helemaal top!! “Ik kreeg er kippenvel van” en “wat ontzettend knap, ik wist niet dat dit bestond” waren woorden die achteraf langs kwamen.

Na de eerste topdemo moesten we ons weer opladen voor de demo in de middag. Bij deze demo was het nog drukker maar ook deze demo ging super! Al met al een heel geslaagde dag en hopelijk hebben we veel mensen enthousiast kunnen maken. Iedereen die er was en heeft geholpen en/of aangemoedigd, jullie waren fantastisch! Hartstikke bedankt. En voor alle meiden: Jullie hebben een super demo laten zien en onze fantastische sport goed vertegenwoordigd.

Lijkt jou acrogym in een wedstrijdgroep ook leuk kom dan naar onze testtrainingen op: 16, 18, 23 en 25 juni van 18:00-20:30u in gymzaal Brittenburg. Naast een wedstrijdgroep hebben we ook een recreatiegroep acrogym, deze traint op donderdagmiddag van 16:15-18:15u in gymzaal Brittenburg. Kom gerust kijken!

acrodemo.jpg

|