Afgelopen zaterdag j.l. was de 1e plaatsingswedstrijd van Zuid Holland te Zoetermeer richting de landelijke wedstrijden. Voor Velocitas Gouda kwamen er 20 turners in actie. In de jongste categorie pakte Gabriël het goud, hij is nu zeker van een plekje in de finale. Zijn turnmaatje Ravi kreeg het brons om gehangen.

Lucas en Javi 1e plaatsingVELOCITAS-1eplaatsingswedstrijd (Medium)

Tobi van Gorsel die ook in deze categorie uitkwam werd 4e.
In de categorie Pupil 2e divisie was het voor Onno v/d Steenhoven een spannende strijd voor het podium. Hij miste hem helaas op een haar na en werd 4e. Jens van Eijk en Wesley Bouman werden in deze categorie 7e en 9e.
Jarick Hertog en Kevin Vink (Pupil 4e divisie) strijden ook om finale plaatsen. Jarick wordt knap 3e in deze zware categorie en Kevin behaalt een 16e plaats.
Pom Vooijs en Wout van Veen turnen in instap niveau 16. Zij worden 18e en 25e.
Lucas de Ronde en Javi Houach die uitkomen in de 5e divisie mochten beide het podium betreden. Lucas voor het zilver en Javi voor het brons.
In de categorie Instap 4e divisie was het een zware strijd. Daan Schinkel en Jurre Jongeneel eindigen op een 12e en 15e plek.

In de 4e divisie Jeugd en Junior I wordt er ook gestreden om finale plaatsen.
Bart Vollebregt verraste vriend en vijand door knap 2e te worden. Bram Oostra 4e, Luca Lambrechts 5e, Tristan Geluk wordt 6e, Roald v/d Meijden 7e en Kasper van Osnabrugge 9e.
Op naar de 2e plaatsingswedstrijd die plaatsvindt op zaterdag 8 februari te Zwijndrecht, ook Juransly Meijers, Rinse v/d Meer, Tobias Kokshoorn, Ingo van Oldenborgh, Jesse Gebraad, Bas Plaisier, Kees Vermeulen, Brian de Kort en Ray Ngadimin zullen hier dan uitkomen.

|