Elk jaar worden er te gekke zomerkampen gym, dans, freerun en spel georganiseerd in de bossen van Beekbergen. Je hoeft niet op turnen of freerunnen te zitten om mee te gaan. Heb jij zin in een supergave week met heel veel spelletjes en, afhankelijk van je keuze dans, turnen of freerunnen? Ook leiding van Velocitas gaat dit jaar graag weer mee op kamp. Zij hebben vorig jaar een super week beleefd (zie hier). Zij gaan waarschijnlijk in week 3, 4 en 6 mee.

Inschrijven
Het is vanaf nu mogelijk om in te schrijven als deelnemer! Er zijn verschillende kampen voor kinderen van 6 t/m 18 jaar. De kinderen zijn ingedeeld in dorpen, elk dorp heeft een eigen leeftijdsgroep: 6-8, 8-10, 10-12, 13-15 en 16-18 jaar. Ga samen met je vrienden / vriendinnen en schrijf je in!

Meer weten?
Kijk op de website: zoka.nl. Er zijn ook een aantal informatie avonden, zie https://zoka.nl/agenda/. Zo krijg je nog een beter idee hoe kamp eruit ziet en kun je al je vragen stellen.
Wil je met Velocitas communiceren over het zomerkamp? Neem dan contact op met Annika (trainster bij Velocitas): zomerkampen@velocitasgouda.nl.

|