Het is mogelijk om op verschillende manieren contact met ons te leggen:

Proefles aanvragen
Je bent van harte welkom! Om mee te kunnen doen vul je het formulier “aanmelden proefles” in (per kind). Je krijgt altijd bericht terug. Voor ouder&kind en lessen die er niet tussen staan: lees hieronder bij  “meer informatie”.

Op de wachtlijst
We zorgen ervoor dat het niet te druk wordt in de gymzaal. Daarom hebben we een maximum aantal sporters per groep. Het kan voorkomen dat er een wachtlijst voor een les is. Je kunt je dan aanmelden voor de wachtlijst.  Vul het formulier “aanmelden proefles” in. Je krijgt altijd bericht terug.
Aan het begin van het schooljaar wisselen veel kinderen van les en kan het zijn dat er weer snel plek is op de gewenste les. Ook tijdens het schooljaar komen er plekjes vrij. We kunnen geen schatting maken wanneer dat zal zijn.

Meer informatie
Heeft u nog een vraag? Wilt u zich aanmelden voor een proefles ouder&kind? Stuur ons dan een bericht: info[@]velocitasgouda.nl of stuur direct een e-mail.
(haal de blokhaken [ ] weg om het juiste e-mailadres te gebruiken)

Vragen over contributie en het lidmaatschap
Stuur een bericht naar ledenadministratie[@]velocitasgouda.nl of stuur direct een e-mail.
(haal de blokhaken [ ] weg om het juiste e-mailadres te gebruiken)

Wij doen ons best je vraag of aanmelding binnen een week te beantwoorden. Tijdens vakantieperioden kan dit langer duren.